Έμπειρο Προσωπικό

Ξεκινήσε τη λειτουργία του στο Κάτω Μάννα Σύρου τον Απρίλιο του 2012 με δύο γραμμές ελέγχου. 1 μικτή γραμμή ελέγχου ελαφρών και βαρέων οχημάτων και 1 γραμμή ελέγχου δικύκλων. Το 2015 προστέθηκε ακόμη μία γραμμή ελέγχου αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με ταυτόχρονο έλεγχο τριών οχημάτων!

Είναι πιστοποιημένος Φορέας ελέγχου οχημάτων με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 και έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για να λάβει την άδεια λειτουργίας, σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια του Υπουργείου Μεταφορών.

Με κύριο στόχο την οδική ασφάλεια

Με κύριο στόχο την οδική ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος διενεργούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους χρησιμοποιώντας 3 αυτόματες γραμμές ελέγχου,  διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό ελέγχου  της κορυφαίας στον κόσμο Γερμανικής εταιρείας ΜΑΗΑ. Ο εξοπλισμός μας ελέγχεται και διακριβώνεται κάθε χρόνο πετυχαίνοντας υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στους τεχνικούς ελέγχους ώστε να αναδεικνύεται η πραγματική κατάσταση των οχημάτων.

Aρτιότητα Τεχνικών Ελέγχων

Το προσωπικό της επιχείρησης αποτελείται από Μηχανικούς Πολυτεχνείου, ΤΕΙ  και Μηχανικούς αυτοκινήτων, με εμπειρία και ειδικές εκπαιδεύσεις που διασφαλίζουν την αρτιότητα όλων των τεχνικών ελέγχων που υλοποιούνται.  Όλο το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο,  έχει πιστοποιηθεί από εξωτερικούς φορείς  καθώς και από το Υπουργείο Μεταφορών ως ελεγκτές οχημάτων.

Παντός Τύπου

Οχήματα που εξυπηρετούμε : ΙΧ Επιβατικά, ΤΑΞΙ, Ασθενοφόρα, Φορτηγά,  Συρμούς - ρυμουλκούμενα, Λεωφορεία, Βυτιοφόρα ADR - ATP.

Κάρτα Καυσαερίων για όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Ειδικοί Έλεγχοι Υγραερίου LPG και Φυσικού Αερίου - CNG.

Εκούσιοι έλεγχοι.

Ειδικοί έλεγχοι ABS.

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή – αποστολή ασυνόδευτων οχημάτων από τα πλοία με ειδικές εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Πιστοποιημένος Έλεγχος

Από τον Δεκέμβριο του 2013 πιστοποιηθήκαμε και για ελέγχους οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων και ευπαθών τροφίμων ADR-ATP, με σκοπό μας να εξυπηρετήσουμε τους επαγγελματίες των Κυκλάδων μειώνοντας τα κόστη μετακίνησης εκτός του νομού για τον ετήσιο υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο.

Η Φιλοσοφία μας

Θεωρούμε ότι ο σεβασμός στον πολίτη, η τεχνική επάρκεια, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία της επιχείρησης, αλλά και η δέσμευση με στόχο την διαρκή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κριτήρια που αναδεικνύουν, σε βάθος χρόνου, την επιχείρηση που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

530+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

1000+

Τεχνικοί  Έλεγχοι

50

Τεχνικό προσωπικό

Η Ομάδα μας

 Jhon Wick

Jhon Wick

Lead Painter

4

Year Of experience2

Project Done2

                Michel Andarson

Michel Andarson

Lead Painter

4

Year Of experience2

Project Done2

                Jr. Adam Smith

Jr. Adam Smith

Lead Painter

4

Year Of experience2

Project Done2