.

Κλειστά μέχρι 27 Απριλίου τα ΚΤΕΟ, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19

Με την δημοσίευση του ΦΕΚ 1299Β’/ 10 Απριλίου 2020,  αποφασίσθηκε να παραμείνουν κλειστά οι επιχειρήσεις τεχνικού ελέγχου οχημάτων στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έως και 27.04.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 09.04.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19 και προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του.

Από την παραπάνω ρύθμιση εξαιρούνται αποκλειστικά τα Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) που διαθέτουν εγκεκριμένη – αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο φορτηγών και λεωφορείων αυτοκίνητων οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές, των οποίων ο τεχνικός έλεγχος εξακολουθεί να διενεργείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Ισχύει παράταση 45 ημερών για τα ΚΤΕΟ και τις κάρτες καυσαερίων που λήγουν μέχρι τις 30 Απριλίου.
https://kteosyrou.gr/nea-apofasi-paratasis/

Αν και είμαστε ΚΤΕΟ αδειοδοτημένο για τεχνικό έλεγχο φορτηγών και λεωφορείων αυτοκίνητων οχημάτων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές, σεβόμενοι την δημόσια υγεία, τους εργαζόμενους και τις οικογένειες μας το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι την 27 Απριλίου. Για οποιαδήποτε επέκταση της απαγόρευσης και τις νέες ημερομηνίες ελέγχου των οχημάτων που υπόκεινται στην παράταση θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για απορίες και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281075500

Για να δείτε την απόφαση κλικ ΕΔΩ

Μοιραστειτε το:

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest