.

LOCKDOWN: Τί ισχύει για τα ΚΤΕΟ

Ανοιχτά παραμένουν τα ΚΤΕΟ μόνο για τον τεχνικό έλεγχο λεωφορείων, φορτηγών άνω των 3,5 τόνων Μικτό βάρος και γενικώς βαρέων τύπου οχήματα.

Στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) η οποία εκδόθηκε αναλύονται όλα τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και η λειτουργία των Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ).

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω ΚΥΑ αναφέρεται:

«Αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου οχημάτων, εξαιρουμένων αποκλειστικά των Δημόσιων και Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) που διαθέτουν εγκεκριμένη-αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο φορτηγών και λεωφορείων αυτοκινήτων οχημάτων.

Έτσι τα ΚΤΕΟ παραμένουν ανοιχτά για λεωφορεία, φορτηγά και γενικώς βαρέων τύπου οχήματα που είναι πάνω από 3,5 τόνους και MONO γι’ αυτά, ενώ η προσέλευση θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.

Όλα τα υπόλοιπα οχήματα δίκυκλα, αυτοκίνητα, μικρά φορτηγά κι επαγγελματικά δεν υποχρεούνται να περάσουν έλεγχο, και δόθηκε παράταση 45 ημερών στις ημερομηνίες ελέγχου.

Αναλυτικότερα για την παράταση δείτε εδώ.

Για πληροφορίες και ραντεβού :
  2281075500
Καθημ. 09:00-17:00 
και στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά στο email μας info@kteosyrou.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης FacebookΙnstagram

Μοιραστειτε το:

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest