Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων Σύρου

kteo

ΚΤΕΟ Σύρου

Εταιρεία

Ξεκινήσε τη λειτουργία του στο Κάτω Μάννα Σύρου τον Απρίλιο του 2012 με δύο γραμμές ελέγχου 1 μικτή ελέγχου ελαφρών και βαρέων οχημάτων και 1 γραμμή ελέγχου δικύκλων.

Τον Δεκέμβριο του 2015 προστέθηκε 1 επιπλέον γραμμή ελέγχου ελαφρών οχημάτων για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Είναι πιστοποιημένος Φορέας ελέγχου οχημάτων με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 και έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για να λάβει την άδεια λειτουργίας, σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις  και κριτήρια του Υπουργείου Μεταφορών.

Εξοπλισμός

Με κύριο στόχο την οδική ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος διενεργούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους χρησιμοποιώντας 3 αυτόματες γραμμές ελέγχου,  διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό ελέγχου  της κορυφαίας στον κόσμο Γερμανικής εταιρείας ΜΑΗΑ. Ο εξοπλισμός του ΚΤΕΟ Σύρου  ελέγχετε και διακριβώνεται κάθε χρόνο πετυχαίνοντας υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στους τεχνικούς ελέγχους ώστε να αναδεικνύεται η πραγματική κατάσταση των οχημάτων.

Προσωπικό

Το προσωπικό της επιχείρησης αποτελείται από Χημικό Μηχανικό Πολυτεχνείου, Μηχανολόγο Μηχανικό, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικούς αυτοκινήτων, με εμπειρία και ειδικές εκπαιδεύσεις που διασφαλίζουν την αρτιότητα όλων των τεχνικών ελέγχων που υλοποιούνται.  Όλο το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο,  έχει πιστοποιηθεί από εξωτερικούς φορείς  καθώς και από το Υπουργείο Μεταφορών και είναι πιστοποιημένοι τεχνικοί ελεγκτές οχημάτων.

Τεχνικός Διευθυντής είναι ο κ. Στεφάνου Στράτος με πτυχίο Χημικού Μηχανικού, Πολυτεχνείου Πατρών.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Οχήματα που εξυπηρετεί : ΙΧ Επιβατικά, ΤΑΧΙ – ΔΧ, Ασθενοφόρα, Φορτηγά έως 3,5 τόνους, Φορτηγά μεγαλύτερα των 3,5 τόνων, Συρμοί – ρυμουλκούμενα, Λεωφορεία Δημόσια – Αστικά – Ημιαστικά,  ΚΕΚ για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, Βυτιοφόρα, Ρυμουλκούμενα, Υγραέρια (Αρχικός – Περιοδικός).  Ειδικός έλεγχος προεγκατεστημένου ή εκ τον υστέρων τοποθέτησης ABS σε βαρέα οχήματα (έως 30/06/2014 όλα τα κυκλοφορούντα βαρέα οχήματα υποχρεούνται να φέρουν ABS αλλιώς απαγορεύεται η κυκλοφορία τους).

Αναλαμβάνουμε και την παραλαβή – αποστολή ασυνόδευτων οχημάτων από τα πλοία, ακόμα και πελατών σας, με ειδικές εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

ADRATP

Από τον Δεκέμβριο του 2013 πιστοποιηθήκαμε και για ελέγχους οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων και ευπαθών τροφίμων ADR-ATP, με σκοπό μας να εξυπηρετήσουμε τους Κυκλαδίτες επαγγελματίες και να μειώσουμε το κόστος μεταφοράς των οχημάτων τους  εκτός Κυκλάδων, για τον ετήσιο υποχρεωτικό έλεγχο ΚΤΕΟ για την έκδοση πιστοποιητικού ADR.

Φιλοσοφία

Θεωρούμε ότι ο σεβασμός στον πολίτη, η τεχνική επάρκεια, η αξιοπιστία της επιχείρησης, αλλά και η δέσμευση με στόχο την διαρκή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κριτήρια που αναδεικνύουν, σε βάθος χρόνου, την επιχείρηση που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση αναφορικά με τον τεχνικό έλεγχο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!!!

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd